Wolfsblut Alaska Salmon

Toon per pagina | Aantal producten: 3
Wolfsblut Alaska Salmon 2kg - Premium Hondenvoer
Prijs: € 23,90
Details Bestellen
Wolfsblut Alaska Salmon 4kg - Premium Hondenvoer
Prijs: € 39,90
Details Bestellen
Wolfsblut Alaska Salmon 12,5 Kg - Premium Hondenvoer
Prijs: € 77,90
Details Bestellen

Wolfsblut Alaska Salmon Adult - Premium Hondenvoer Koop nu Bij www.alaskadierenvoeders.nl!

Wolfsblut Alaska Salmon Adult - Premium Hondenvoer

Wolfsblut Alaska Salmon

Wolfsblut Alaska Salmon Adult - Premium Hondenvoer
Wolfsblut Alaska Salmon Adult - Premium Hondenvoer
Wolfsblut Alaska Salmon Adult - Premium Hondenvoer
Wolfsblut Alaska Salmon Adult - Premium Hondenvoer

 

Alaska Salmon  AdultWolfsblut Alaska Salmon  Adult
droogvoer met zalm en aardappelen Wolfsblut Alaska Salmon 

Wolfsblut Alaska Salmon
In een oogopslag: Wolfsblut-Alaska-Salmon Aanbiedingen

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel Wolfsblut Alaska Salmon  Adult Wolfsblut-Alaska-Salmon Aanbiedingen
Recept met natuurlijke ingrediënten  Wolfsblut Alaska Salmon Wolfsblut Alaska Salmon  Adult

Zalm is het hoofdingrediënt. De vis is van voedselkwaliteit, komt uit duurzame visserij en is vrij van hormonen en medicijnen Wolfsblut Alaska Salmon Wolfsblut-Alaska-Salmon Aanbiedingen
Verse zalm als hoofdingrediënt Wolfsblut Alaska Salmon 
Zalm bevat een hoog gehalte aan omega-3-vetzuren, is rijk aan ijzer, magnesium en kalium en is rijk aan vitamine B6 en eiwitten Wolfsblut Alaska Salmon 
Natuurlijke vitamines uit zeeplanten en veenbessen Wolfsblut Alaska Salmon 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Een klassieke smaak die erg populair is  Wolfsblut Alaska Salmon 
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen Wolfsblut Alaska Salmon  Wolfsblut Alaska Salmon  Adult
Zonder dierproeven Wolfsblut-Alaska-Salmon Aanbiedingen Wolfsblut-Alaska-Salmon Aanbiedingen Wolfsblut-Alaska-Salmon Aanbiedingen Wolfsblut-Alaska-Salmon Aanbiedingen

Wolven jagen op hun prooi van de Roc  ky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. De droogvoerformule van WOLFSBLUT ALASKA SALMON combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De afzonderlijke voedingscomponenten van WOLFSBLUT ALASKA SALMON zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.
Aardappelen : Ze leveren complexe koolhydraten en vezels, bevatten weinig vet en bevatten 15 verschillende vitamines, mineralen en sporenelementen zoals magnesium, ijzer, zink en fosfor, evenals een hoog gehalte aan kalium, vitamine B en C. 
MOS : is een vezel en kan de spijsvertering verbeteren en het immuunsysteem versterken 
FOS : is een van de prebiotische vezels. Kunnen de darmflora in balans houden en worden beschouwd als een natuurlijke tegenstander van colibacteriën. 
Yucca Schidigera behoort tot de aspergefamilie en kan het lichaam helpen schadelijke prikkels tegen te gaan.

De zalm in ALASKA SALMON is afkomstig van visserijen die aandacht besteden aan de bescherming van de visbestanden door alleen zoveel te vissen als kan teruggroeien. Voor de vangst worden milieuvriendelijke methoden gebruikt. Gekweekte vis wordt gekweekt met de best mogelijke milieubescherming.

Samenstelling
Volledige voeding voor volwassen honden Zalm 49% (waarvan verse zalm 25%, gedroogde zalm 18%, zalmolie 6%), aardappelen 20%, volkoren rijst 15%, rijstkiemen, zeewier 2,5%, veenbessen 1%, eieren, Yucca Schidigera-extract, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), mineralen.

Analytische componenten

Ruw eiwit 25%, ruw vet 15%, ruwe as 6%, ruwe celstof 2%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II)aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuren zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat , monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: Taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg.

Gewicht van de hond  Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5kg 30 - 90 gram
5 - 15  kg 90 - 160 gram
15 - 25  kg 160 - 240 gram
25 - 35  kg 240 - 320 gram
35 - 45  kg 320 - 430 gram
45kg  +? 430 gr +

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.